September 2015

Hej fina hyresgäster!

Efter lite namnförvirring hos Bolagsverket så är det klart att namnet på företaget är Steve Bandhede Fastigheter AB och ingenting annat.

Bankgironumret ni fått ut stämmer: 272-5083 och Ni har fått ut hyresavier för årets sista kvartal med rätt namn och bankgironummer.
Eventuella betalningar till Bandhede och Söners gamla bankgiro kommer dock inte att kunna registreras som betalda och ni riskerar därmed påminnelse och förseningsavgifter i onödan.

Välkomna till Steve Bandhede Fastigheter AB!

Steve Bandhede

Augusti 2015

Goa hyresgäster!

Som Ni vet så har en delning av företaget Bandhede och Söner varit på gång länge, och nu är det äntligen klart:
Från och med 1 september så är alltså S. Bandhede Förvaltning AB Er hyresvärd.

Det innebär att hyran betalas in till ett nytt bankgironummer: 272-5083 och ni får hyresavin för september månad tillsammans med detta brev i ert brevlådinkast i dagarna. Nya hyresavier för årets sista kvartal kommer under september.

I övrigt så är det samma telefonnummer Ni ringer för att få tag i mig, kontoret ligger fortfarande på Hallbergsgatan 33 och jag kommer fortsatt arbeta för er trivsel som hyresgäster.

Välkomna till S. Bandhede Förvaltning!

Steve Bandhede

December 2014

Under 2015 delas bolaget Bandhede och Söner i två delar.

S. Bandhede Förvaltning AB övertar fastigheterna på Göteborgsvägen 23 A-D, Södra Drottninggatan 39 och 41 samt Hallbergsgatan 33 och kommer att fortsätta förvalta dessa fastigheter med hyresgästernas trivsel i fokus.

För er hyresgäster kommer detta inte innebära några dramatiska förändringar. Hyresavierna kommer fram till Maj månads inbetalning ha kvar Bandhede och Söner som mottagare och för månaderna därefter kommer ni att få de nya avierna med det nya bankgironumret.

Ni kommer att få ut de korrekta kontaktuppgifterna till bolaget i brevlådan och ni hittar dem också här på webbplatsen.
Förhoppningsvis upplever ni det lättare att snabbt få den hjälp ni behöver nu när det bara finns en person ni behöver kontakta och webbplatsen fungerar.

Jag önskar er alla en riktigt god Jul och ett gott nytt år

Steve Bandhede